~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 26 octombrie 2018

DUMNEZEU DORESTE SA TE ELIBEREZE


























" Daca Fiul va face slobozi ,veti fi cu adevarat slobozi."(Ioan 8:36)

Cand devii prizonier de razboi, dusmanul iti controleaza toate miscarile si decide ce vei face in fiecare zi a vietii tale. La fel este si in domeniul spiritual... Te simti ca si un prizonier, azi?

Poate ai incercat de mai multe ori sa te eliberezi de anumite dependente, dar esti inca prizonierul lor. Avem o veste buna: "Daca Fiul va face slobozi,veti fi cu adevarat slobozi."

Fie ca este vorba de dependenta de droguri, de pofta, de alcol, de jocuri de noroc, de mancare sau orice altceva, raspunsul la problema ta nu este unul natural - ci supranatural. Dependenta este un "simptom" al unei boli spirituale profunde, pe care Marele Doctor doreste s-o vindece .

In esenta, toate programele pentru persoanele cu dependente au un adevar comun: numai intorcandu-ne spre o putere mai mare decat noi insine si dezvoltand o relatie cu El putem fi eliberati si vom reusi sa pastram libertatea.

Si noi stim la cine gasim "aceasta putere " - la Domnul Isus! Cand te simti "nelinistit agitat si nemultumit",prezenta Sa iti aduce pacea si seninatate pentru a te linisti.

Cand esti tentat sa te intorci la o dependenta prezenta Sa umple golul din tine si iti da putere sa spui nu. Cand simti "o chemare euforica" si incepi sa te gandesti la clipele  frumoase din timpul dependentei si nu la cele mai rele, Cuvantul Sau iti inoieste mintea si remodeleaza atitudinea, aratandu-ti calea cea buna pe care sa pasesti in acele clipe:

"Cuvantul Tau este o candela pentru picioarele mele, si o lumina pe cararea mea."(Psalmul 119 :105)
Petru a spus: Domnul stie sa izbaveasca din incercare pe oamenii cucernici.(Petru 2:9) Astazi, Dumnezeu doreste sa te elibereze indiferent cu ce te confrunti.{Bob &Debby Gass} Fundatia seer ro.
                 

Niciun comentariu: