~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

luni, 14 mai 2018

DACA DORESTI SA REUSESTI, PREGATESTE-TE TEMEINIC !




















"Increde-te in Domnul din toata inima ta, si nu te bizui pe intelepciunea ta ! Recunoaste-L in toate caile  tale, si El iti va netezi cararile."(Prpverbe 3:5-6) 
Prin intelepciune se inalta o casa,si prin pricepere se intareste.(Proverbe24:3)

                           Ce se intampla cand nu esti bine pregatit?

Ceea ce speri sa nu se intample se intampla si cu o frecventa mult mai mare decat ceea ce speri sa se intample .Linia de separare dintre victorie si esec este pregatirea!

Campionul de tenis  Arthur Ashe a spus: "Cheia reusitei este increderea in sine, iar cheia increderii in sine este pregatirea".Sa canti" Visez sa ajung  o stea" nu va face ca visele sa ti se implineasca; trebuie sa te pregatesti.

Te-ai intrebat vreodata ce facea Domnul Isus in acele rugaciuni dinaintea  zorilor si din miez de noapte? Se pregatea! Daca planul tau este sa cresti, pregatirea trebuie sa devina un mod de viata.

Nu trebuie sa incetezi vreodata sa intrebi : "Doamne ce trebuie sa fac? Daca traiesti cu mintea focalizata astfel ,te vei afla acolo unde trebuie; pe drumul implinirii planului lui Dumnezeu pentru viata ta.

Intrebat cat va dura pana ce vaporul pe care il conducea  va face o oprire,  capitanul vasului Queen Mary a raspuns: putin peste o mila".Apoi a adaugat: Un bun capitan gandeste cu cel putin o mila inainte".

Reusita ta de a te pregati in orice domeniu este determinata de cat de importata este ea pentru tine si de abilitatea ta pentru ea,Versiunea Bibliei "Living Bible"parafrazeaza lucrul acesta astfel

"Orice afacere... construita prin planificare inteleapta, devine puternica prin bun simt si aduce profit daca este corelata cu faptele".

Alexandru Hamilton, unul din parintii fondatori ai Statelor Unite a spus: "Oamenii ma iau drept geniu, dar tot geniul meu sta in aceasta: cand trebuie sa ma ocup de un lucru, il studiez profund". Asa, darca doresti sa reusesti - pregateste-te temeinic! {Bob GASS}

Niciun comentariu: