~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 6 aprilie 2018

PUTEREA LUI DUMNEZEU AJUTA

























"Cautati mai intai imparatia lui Dumnezeu si neprihanirea lui, si toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra.
Nu va ingrijorati pentru ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei.(Matei 6:33-34)

Sa nu va temeti dinainte de slabiciunile voastre : ajunge zilei necazul ei.Sa nu va temeti de ziua de maine: ziua de maine se va ingriji singura de ale sale.

Celui ce v-a trimis astazi pace sufleteasca toate Ii sunt cu putinta : El nu va va refuza nici maine aceasta pace.

Sa nu va chinuiti singuri cu grija incercarilor viitoare .Sa nu va lasati prada nici unei temeri, sa nu va straduiti deloc sa stiti ce va asteapta in viitor, ci ,prin credinta in Domnul si prin nadejdia ca El va va ajuta la nevoie,sa alungati cat mai departe de voi orice temere.

Daruiti-va Domnului in totul si cu credinta deplina odata cu incercare El va trimite destula putere pentru ai face fata. Si Dumnezeul meu sa ingrijeasca de toate nevoile voastre, potrivit bogatiilor Sale, in slava, In Hristos Isus. (Filipeni 4:19)

Lasati toate in seama Lui; daca ati pus mana pe plug, sa nu va mai uitati inapoi,sa nu va impedicati de amanunte, sa aveti tarie ;increzundu-va Lui in toate, sa asteptati in liniste cu deplina nadejde si deplina supunere , implinirea voii Lui. Sa tineti minte ca vi se da putere pentru a purta crucea de astazi, nu cea de maine.

Un om care cazuse intr-o adanca descurajare, varsundu-si oful in fata altuia, l-a intrebat:"De ce mi-o fi dat atat ingrozitor de greu?" "Pentru ca, i-a raspuns acela, odata cu povara de acum ai luat-o si pe cea viitoare, si le porti pe amandoua cu propia ta putere, nu cu puterea lui Dumnezeu."

Propia noastra putere ne apasa cu neputinta, pe cand puterea lui Dumnezeu ne ridica cu atotputernicia Sa.{ Fiecare zi un dar de la Dumnezeu}

Niciun comentariu: