~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 13 aprilie 2018

DUMNEZEU TE IUBESTE CU ADEVARAT !





















" Deci , ce vom zice noi in fata tuturor acestor lucruri ? Daca Dumnezeu este pentru noi,cine va fi impotriva noastra? 
El, care n-a crutat nici chiar pe Fiul Sau, ci L-a dat pentru noi toti ,cum nu ne va da fara plata ,impreuna cu El toate lucrurile?

Cine-i va osandi ? Hristos a murit ! Ba mai mult , El a si inviat , sta la dreapta lui Dumnezeu , si mijloceste pentru noi!(Romani 8:31-32,34)

Mintea noastra limitata nu poate cuprinde dragostea lui Dumnezeu deoarece ea este fara conditii.El nu ne iubeste "daca",ci "in ciuda " . Ca parinte, poate nu esti de acord cu comportamentul copilului tau, dar intotdeauna il iubesti si il accepti.

Pavel intreaba: "Cine ne va desparti pe noi de dragostea lui Hristos?" (Romani 8:35) Apoi raspunde : "Sunt bine incredintat ca nimic nu va fi in stare sa ne desparta de Dragostea lui Dumnezeu" .(Romani 8:38.  Nu ti se pare de ne inteles?

Eu-l tau este suficient de mare pentru a crede ca exista pacate peste care Dumnezeu nu poate trece; cum ar fi cele pe care nu le comitem niciodata.Iti aduci aminte de fariseul din Templu care se ruga:

"Dumnezeule ,Iti multumesc ca nu sunt ca ceilalti oameni, harpareti, nedrepti, preacurvari sau chiar ca vamesul acesta.(Luca 18 :11)

Trebuie sa intelegi un lucru: standardul lui Dumnezeu este perfectiunea si nu ai putea-o atinge nici intr-o mie de vietii!
Harul este singura nadejde pe care fiecare dintre noi o are. Dragostea noastra pentru Dumnezeu are legatura cu iertarea pe care am primit-o de la El.

Fareseii au fost socati ca Isus ii ingaduie acelei femei cu reputatie subreda sa ingenuncheze la picioarele Lui,si spalandu-i-le cu lacramile ei si stergandu-i-le cu parul ei.

Ei gandeau: "Omul acesta daca ar fi un prororoc, ar sti ...ca este o pacatoasa" (Luca 7:48) .Problema nu era ca Isus nu stia, ci ca nu l-a pasat. "Apoi a zis femeii: "Iertate iti sunt pacatele!" Luca 7:48)

Apoi El ne spune concluzia : "Cui i se iarta putin , iubeste putin"(Luca 7:47) Care ar trebui sa fie raspunsul nostru fata de dragoste lui Dumnezeu? "Caci dragoste de Dumnezeu sta in pazirea poruncilor Lui "(1Ioan 5:3){Bob GASS}

Niciun comentariu: