~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

luni, 5 februarie 2018

O NOUA SANSA



























"Asa ca putem zice plin de incredere: "Domnul este ajutorul meu,Nu ma voi teme: Isus Hristos este acelas ieri si astazi si in veci."Evrei 13:5-8)

Asigurandu-se ca operatia a reusit, doctorul a spus asistentei sale, care avea 19 ani, ca merge sa se culce .Ea insa trebuia sa ramana de veghe si sa urmareasca permanent starea pacientei. In cazul care va observa ca tubul implantat se va infunda, sa-l scoata imediat si sa-l curete, apoi sa vina si sa-l trezeasca.

Dupa cateva ore, tubul implantat s-a infundat. In loc sa-l scoata, tanara asistenta, cuprinsa de panica, a alergat repede sa-l trezeasca pe medic. Cand aceasta a ajuns la patul pacientei, era prea tarziu. Pacienta murise.

Vazand ca nu i-a respectat instructiunile doctorul s-a maniat foarte tare. A scris repede un raport, prin care cerea conducerii spitalului, ca asistentei sa-i fie retrasa licenta de practica medicala.In acelea momente de furie, a chemat-o pe asistenta si i-a citit raportul amenintand-o ca nu va mai profesa niciodata.

La auzul acelui raport, asistenta medicala a izbucnit in plans, cerudu-i doctorului sa-i mai acorde o sansa. Doctorul a ramas ferm pe pozitia lui. Dar cuvintele staruitoare si lacramile acelei asistente l-a urmarit toata noapte .

Dimineata, cand s-a trezit, si-a amintit ca a fost o zi in viata lui, cand si el a strigat la Dumnezeu sa-i mai acorde o sansa. Doctorul a retrait acele momente in care astepta cu disperare raspunsul lui Dumnezeu.

Si-a adus bine aminte de calvarul prin care a trecut. Dar Dumnezeu l-a scos din incurcatura. In loc sa mai inainteze raportul, a oferit asistentei o noua sansa.

Beneficiind de iertare, acea asistenta, care la varsta ei a actionat paralizata de frica, a ajuns mai tarziu sa fie asistenta sefa la cel mai mare spital din Marea Britanie. Acest lucru s-a intamplat, pentru ca la inceputul carierei sale cineva i-a acordat o noua sansa. Daca cineva ti-a gresit, acorda-i si tu o noua sansa!

Aceasta intamplare contine o mare invatatura pentru sufletele noastre. Scriptura spune ca toti am gresit in fata lui Dumnezeu, iar la finalul acestei stari urmeaza judecata.

Dar dragostea lui Dumnezeu fata de tine si fata de mine a fos fara margini. Dumnezeu a trimis in lume pe Fiul Sau, ca sa stearga pacatul nostru prin jertfa Sa de pe cruce.

Aceasta este mare sansa de salvare pe care Dumnezeu o acorda omenirii. Sansa aceasta este unica, fiindca numai in Mantuitorul este salvare, "caci nu este sub cer alt Nume dat oamenilor , in care trebuie sa fim mantuiti".(Faptele Apostolilor 4:12) Hristos este unicul Salvator. Alegandu-l pe El, alegem viata vesnica.  {Samanta Buna}

Niciun comentariu: