~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

luni, 12 februarie 2018

CURATIRE PENTRU A PURTA ROADE

















"Ramaneti in Mine, si eu voi ramanea in voi.Dupacum mladita nu poate aduce roada de la sine,daca nu ramane in vita,tot asa si voi nu puteti aduce roada ,daca nu ramaneti in Mine.(Ioan 15:4)

Iata o fagaduinta de pret pentru oricine vrea sa duca o viata rodnica. Ea este aratata, cei drept, sub o infatisare cam aspra. Mladita care aduce roada trebuie sa fie curatita?

Trebuie chiar si cei mai buni folositori sa fie curatiti? Sigur ca asa trebuie sa fie, caci cea mai mare parte din lucrarea de curatire pe care o face Domnul se face prin intristari de un fel sau altul.

Nu pentru cei rai, ci pentru cei neprihaniti sunt pregatite necazurile in lumea aceasta. Dar sfarsitul este mult mai de pret decat o rasplatire a acestor necazuri.

Daca va iesi din suferinta noastra mai multa roada pentru Mantuitorul nostru, nu vom avea parere de rau pentru suferinta pricinuita prin taiere,nici prin pierderea frunzisului nostru.

In afara de incercari, aceasta curatire se face prin Cuvantul lui Dumnezeu si acest gand da la o parte ceea ce este neplacut in aceasta fagaduinta.

Prin Cuvantul Sau noi vom ajunge sa fim mai supusi, mai blanzi si mai folositori, Domnului nostru care nea facut sa aducem roada intr-o anumita masura, vrea sa lucreze in noi astfel ca sa ajungem la o vrednicie si mai mare.

Si deigur ca este o mai mare mangaere in fagaduinta de a aduce roada pentru Dumnezeu, decat intr-o fagaduinta de a primi bogatii, noroc si onoruri. Doamne ,grabeste-te de a implini cu mine Cuvantul Tau plin de har si fa ca sa aduc si eu roada bogata spre slava Ta. {C.H.SPURGEON}

Niciun comentariu: