~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

luni, 30 octombrie 2017

DEPASESTE MOMENTUL!






















"Multumiti totdeauna lui Dumnezeu Tatal ,pentru toate lucrurile,in Numele Domnului nostru Isus Hristos. "(Efeseni 5:20)

Sa ne gandim la Moise, legiuitorul si eliberatorul prin care Dummnezeu a dat Cele 10 Porunci.Numele lui este cunoscut pe intreg pamantul chiar si la 4000 de ani dupa moartea lui. Dar tine minte, acelasi Moise a fost un ucigas.

In Egipt el a fost considerat drept inamicul public numarul unu. El a fugit de justitie in pustie, unde a trait 40 de ani ca pastor.Totusi,Dumnezeu daltuia in Moise omul care avea sa stea in maiestosul palat al Faraonului pentru a spune:

"Lasa poporul sa plece!" O natiune s-a nascut fiindca acest om a refuzat sa inceteze, sa lupte pentru a-si implini destinul divin.

Nu fi paralizat de trecutul tau. Daca Dumnezeu l-a folosit pe Moise, te va folosi si pe tine.Toti trecem prin necazuri. Ceea ce trebuie sa-ti amintesti cand lucrurile merg rau este:

"Depaseste momentul!" Ai fost ranit? Depaseste momentul! ai fost tradat? Depaseste momentul!Ai avut parte de esec? Depaseste momentul! Pavel scrie:

"Multumiti lui Dumnezeu pentru toate lucrurile". In vremuri de schimbare,adu multumiri.In vremuri de suparare ,adu multumiri.In saracie sau bogatie, adu multumiri.Dumnezeu este mai mare decat critica de care ai parte.

El este mai mare decat uriasii cu care te confrunti. El este mai mare decat muntele pe care il urci.El este mai mare decat poverile pe care le duci.

Uita-te la lista de barbati si femei din Scriptura care au ales sa se concetreze asupra pastrarii"straielor curate",si nu asupra norului intunecos. Acesti oameni nu au blestemat intunericul ,ci au aprins o lumina si l-au imprastiat.

Ei au ales atitudinea a credintei. Nu te mai ascunde de succes fiindca te temi sa nu ai parte de esec. Esecul inseamna ca esti un invatacel,nu un invins. Nu te mai teme de risc! Apuca mana lui Dumnezeu, paseste inainte si implineste scopul Sau pentru viata ta. {Bob GASS}

Niciun comentariu: