~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

luni, 22 mai 2017

IN TINE ARE LOC O LUCRARE




















"Lui Ii datoram faptul ca, prin credinta, am intrat in aceasta stare de har,in care suntem ;si ne bucuram in nadejdea slavei lui Dumnezeu. Ba mai mult, ne bucuram chiar si in necazurilor noastre; caci stim ca necazul aduce rabdare" (Romani5;2-3)

Suntem prea lipsiti de rabdare! Daca Dumnezeu nu ne vorbeste in primele cinci minute ale timpului nostru de rugaciune, ne ridicam, ne scuturam si spunem:"Astazi nu vorbeste ".Unde este tenacitatea inaintasilor nostri spirituali care Il apucau pe Dumnezeu in rugaciune si refuzau sa-I dea drumul pana cand nu vor primi un cuvant "mai tare" de la El?(2 Petru 1:19)

Exista doua lucruri pe care poti conta cand umbli cu Dumnezeu: necazul care lucreaza pentru tine si harul de a sta in picioare in timp ce treci prin necaz. Te-ai rugat pentru rabdare ? Pregateste-te pentru necaz!

Nu exista o alta cale prin care o poti primi. Rabdarea se dezvolta in vremuri si situatii potrivnice. Cum se testeaza rezistenta unei ancore? Expunand-o furiei unei furtuni. Unii din cei pe care acum nu-i suporti sunt cei care te vor ajuta sa te maturizezi !

Problema noastra este ca ne rugam pentru lucruri, dar nu cunoastem raspunsul cand il primim. Dumnezeu are un scop cu toate lucrurile, dar are si un proces.Pe masura ce ajungi sa-L cunosti mai bine ,incepi sa le recunosti pe amandoua.

Iata cum functioneaza: Ii ceri lui Dumnezeu putere, iar El ingaduie sa treci prin vremuri de incercare. Ii ceri intelepciune si ajungi sa te confrunti cu probleme care cer solutii. Ceri succes , iar El iti da abilitate de a lucra, nu neaparat mai greu, ci mai intelept. Ii ceri bunavointa,iar El iti da responsabilitate.

 Mantuirea este un dar,dar rabdarea este o rasplata a victoriei. Asa ca ramai unde te-a pus Dumnezeu astazi si invata lectia pe care El doreste sa ti-o dea; maine te vei bucura ca ai facut-o!{Bob GASS}

Niciun comentariu: