~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 10 februarie 2017

MERGI IN CADENTA CU DUMNEZEU !




















"Caci noi...am fost ziditi in Hristos Isus pentru fapte bune pe care le-a pregatit Dumnezeu mai dinainte ca sa umblam in ele"(Efeseni 2:10)

Atitudinea noastra neclintita trebuie sa fie: "Doamne arata-mi planul Tau".  Apoi, dupa ce stim care este dorinta lui Dumnezeu,  trebuie sa o ducem la indeplinire!  Cand Ii spunem da lui Dumnezeu, El ne inzestreaza cu ceea ce ne lipseste pentru a face voia Lui.

Sa remarcam ca Dumnezeu nu ne inzestreaza  mai intai si apoi ne cheama. Nu, El ne cheama si pe masura ce pasim prin credinta si Ii dam ascultare, El ne inzestreaza.

Biblia spune: "Sa va purtati intr-un chip vrednic de chemarea pe care ati primit-o " (Efeseni 4:1)
Aceasta exprimare "Sa va purtati" nu se refera la hoinareala  ci la pasirea in aceeasi cadenta cu Dumnezeu, prinzand ritmul Duhului Sfant si miscandu-ne exact cum se misca El.
Cand Dumnezeu actioneaza si noi actionam. Cand Dumnezeu se opreste, si noi ne oprim. Nu trebuie niciodata sa credem ca ne putem imparti viata pe compartimente  asa incat sa spunem: "In aceasta categorie, in acest anotimp, in aceasta imprejurare, actionez pe cont propiu.

In cealalta categorie sau anotimp, sau imprejurare actionez potrivit Duhului din mine." Duhul nu vine si pleaca din vietile noastre. El este necontenit cu noi! "Caci in El avem viata,miscarea si fiinta.(Faptele Apostolilor 17: 28)

Odata ce ai inceput sa umbli in ritmul Duhului Sfant, nimic nu va mai conta atat de mult pentru tine decat sa pastrezi acelasi ritm ca al Lui. Vei descoperi ca directia in care te poarta este mereu cea buna, si vremea Lui este mereu vremea cea  buna, iar rezultatele pe care le obtii sunt mereu resultatele cele  bune.{Bob GASS}

Niciun comentariu: