~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 2 septembrie 2016

SUB CRUCE




















" Noi rataceam cu totii ca niste oi, fiecare isi vedea de drumul lui; dar Domnul a facut sa cada asupra Lui nelegiuirea noastra a tuturor." (Isaia 53:6)

O, voi, fiinte sarmane, necajite si intristate, ati vrea sa aveti bucurie in inimile voastre? Veniti,caci vreau sa va duc la Golgota. Inimile voastre sovaielnice vor inceta sa mai fie triste, cand vor fi patrunse de atmosfera Calvarului.

Picioarele care schiopateaza, inimile fara curaj isi gasesc vindecarea pe Golgota. Adeseori esti doborat si descurajar?  Iti recomand un leac care in mod sigur iti va aduce vindecare.

Te socotesti nenorocit si iti simti ticolosia? Intra in camaruta ta, pune-te pe genunchi si gandeste-te la Acela care a fost cuprins in Ghetismani de o intristare de moarte. Atunci vei reflecta: "O, ce este suferinta mea pe langa a Lui?"

Gandeste-te, deci, la Golgota si la sangele varsat acolo, pentru ca noi sa putem avea parte de pacea cu Dumnezeu! Suferintele Domnului Isus sunt un leac eficace impotriva  nenorocirilor ; cugetand la ele poti deveni un om fericit.

Cei mai fericiti oameni sunt aceia care Il cunosc mai bine pe Domnul Isus Cristos. "Incredinteaza-ti soarta in mana Domnului si El te va sprijini. El nu va lasa niciodata sa se clatine cel neprihanit."(Psalmul 55: 22)

Povara ta este grea, dar arunc-o asupra Celui Atotputernic. Chiar daca te face sa te inconvoi pana la pamant, Domnului Ii este usor s-o ia asupra Lui. La fel de adevarat este ca trebuie sa-ti porti singur povara, dar El te sprijina.  Asadar, sarcina este si nu este asupra ta.

Domnul te va sprijini intr-un asemenea mod incat povara ta iti va deveni o binecuvantare .Ingaduie-I Domnului sa mearga alaturi de tine, si atunci sarcinile vietii nu te vor dobora, ci vei ramane vertical.

Ceea ce ma impovareaza cel mai mult este grija ca nu cumva necazul sa ne faca sa ne abatem de pe calea datoriei; dar sunt convins ca Domnul nu va ingadui aceasta niciodata.Daca suntem drepti (neprihaniti) inaintea Lui, atunci El nu va lasa ca necazul sa ne abata de pe calea Sa.

In Domnul Isus, El ne-a acceptat inaintea Lui ca oameni neprihaniti,si tot El ne si pastreaza fara prihana. {C.H.SPURGEON}



Niciun comentariu: