~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 8 iulie 2016

SABLONUL PERFORMANTA / ACCEPTAREA


























"Caci n-avem un Mare Preot care sa n-aiba mila de slabiciunile noastre; ci unul care in toate lucrurile a fost ispitit ca si noi ,dar fara pacat."(Evrei 4:15)

Domnul Isus te iubeste neconditionat si doreste sa" lucreze" cot la cot cu tine. Cea mai buna parte este ca nu te condamnaa cand se afla alaturi de tine! Ia aminte: Caci n-avem un Mare Preot care sa n-aiba mila de slabiciunile noastre..."

Domnul Isus ne intelege chiar daca nimeni altcineva n-o face. Ne intelege chiar si atunci cand nu ne intelegem pe noi insine. Oamenii vad ce facem si vor sa stie de ce nu facem acel lucru mai bine sau, pur si simplu, de cel facem.

Insa Domnul Isus ne intelege comportamentul, ranile emotionale din trecut,si scopul crearii noastre. El ne intelege temperamentul daruit la nastere, zbaterile si chiar fundamentul defectos pe care ne cladim stima de sine.

Si nu numai ca ne intelege, dar ii si pasa de noi! Odata intrati intr-o relatie personala cu El , va incepe procesul eliberarii de durere, de revelarea a adevaratei noastre valori, si de initiere a darurilor.

Putin cate putin, ne va da inapoi tot ce ne-a furat diavolul.  Si in timp ce se intampla toate aceste lucruri , Dumnezeu ne pozitioneaza, in siguranta in Domnul Cristos, astfel ca suntem mereu primiti in prezenta Sa.

Mantuirea, inclusiv acceptarea totala din partea lui Dumnezeu,castigata de Domnul Isus pe cruce,devin ale noastre in momentul in care credem acest lucru. Cunostinta acestor lucruri face viata minunata!{Bob GASS}

Niciun comentariu: