~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

marți, 21 iunie 2016

PETRECE MAI MULT TIMP IN COMPANIA LUI DUMNEZEU





















"Celce sta supt ocrotirea Celui Prea inalt, si se odihneste la umbra Celui Atotputernic ,zice despre Domnul:El este locul de scapare, si cetatuia mea, Dumnezeul meu in care ma incred! Psalmul 91:1-2)

Majoritatea oamenilor zilelor noastre par sa aiba un telefon mobil crescut in ureche! Au invatat sa mearga pe banda de viteza,sa asculte muzica,sa vorbeasca la telefon, sa faca afaceri toate in acelasi timp!

Nimeni nu mai are timp sa astepte! Cu toate acestea, in privinta vietii noastre spirituale, asteptarea tacuta in prezenta lui Dumnezeu ne aduce mai multe benificii decat orice alceva .Iata cateva dintre ele:

a) Putere. Ia aminte : "...dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc  putera,ei zboara ca vulturii, alearga si nu obosesc, umbla, si nu ostenesc"(Isaia 40:-31) Te simnti secatuit de putere ? "Nadajduieste in Domnul! Fii tare , imbarbateaza-ti inima, si nadajduieste in Domnul!"

b) Justificare.  esti intristat pentru ca ai fost inteles gresit?  Ia aminte  Sau poate pentru ca denigratorii tau  sunt in floare? Ia  aminte "Lasa mania paraseste iutimea ;nu te supara ,caci supararea duce numai la rau. Fiindca cei rai vor fi nimiciti, iar cei ce nadajduiesc in Domnul vor stapani tara."(Psalmul 37:8-9)
c)Izbavire. te simti inlantuit de circumstante? Ia aminte : "Imi pusesem nadejdea in Domnul, si El S-a plecat spre mine ,mi-a ascultat strigatele . M-a scos din groapa pieririi, din fundul mocirlei mi-a pus picioarele pe stanca, si mi-a intarit pasii." Psalmul 40:1-2) Relaxeaza-te incepe sa te increzi mai mult in Domnul.El te va izbavi!

d) Maturitate. Ai dori sa fii mai matur? Ia aminte : Dar rabdarea trebuie sa-si faca desavarsit lucrarea, ca sa fiti desavarsiti, intregi, si sa nu duceti lipsa de nimic."(Iacov 1:4) Rabdarea este totul !

Ea elimina ingrijorarile ,deoarece Dumnezeu este mai mare decat problema ta. Ea elimina dorintele noastre lumesti deoarece sunt mult mai importante decat voia Sa.Asa ca a sosit momentul sa incepi sa petreci mai mult timp in compania Lui !{Bob GASS}

Niciun comentariu: