~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

joi, 9 iunie 2016

DUMNEZEU TINE LUCRURILE SUB CONTROL


"Nu va ingrijorati ,dar, de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi .Ajunge zilei necazul ei." (Matei 6:34)

Teama este doar versiunea "imbunatatita" a ingrijorari. Daca permiti uneia sa intre in viata ta, automat vei avea parte si de cealalta .Fa un mic bilant; dintre ingrijorarile de anul trecut sau de saptamana trecuta,cate s-au materializat?

Ce ai schimbat  ingrijorandu-te ? S-a imbunatatit situatia, ingrijorndu-te ? Cum ramane cu consecintele fizice si emotinale ale ingrijorarii asupra ta? Ce vor crede cei care stiu ca esti un ucenic al lui Hristos, vazandute plin de griji?

Cand vei recunoaste ca te ingrijorezi atat de mult si cand vei lua masuri? Ce poti face? Vei inceta sa te mai ingrijorezi, doar atunci cand vei invata sa asezi ziua de maine in mainile Celui care tine toate zilele de maine.

Ia aminte:"Incredinceaza-ti soarta in mana Domnului,increde-te in El si El va lucra..."(Psalmul 37: 5)
Incredintand fiecare zi in mana Lui , crezi ca El va merge inaintea ta si va rezolva lucrurile in favoarea ta.

Este uimitor cate poti realiza cand traiesti increzandu-te zi de zi in El .Cand parcurgi perioade dificile , descoperi lucruri cu privire la Dumnezeu si la tine,pe care nu le-ai stiut niciodata; lucruri care te vor face mai puternic , mai intelept si mai plin de compasiune.

Ideea este urmatoarea: in loc sa te ingrijorezi, ataca anxietatile cu promisiunile lui Dumnezeu. Este uimitor ce se intampla cand Cristos ia locul ingrijorarilor in centru fiintei tale."Si pacea lui Dumnezeu, care intrece orice pricepere ,va va pazi inimile si gandurile in Cristos Isus .(Filipeni 4:7)

{Bob GASS}

Niciun comentariu: