~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 22 ianuarie 2016

DUMNEZEUL ORICAREI MANGAIERI

























" Binecuvantat sa fie Dumnezeu ,Tatal Domnului nostru Isus Hristos,Parintele indurarilor si Dumnezeul oricarei mangaieri,care ne mangaie in toate necazurile noastre ...(2 Corinteni 1:3-4)

Pentru toti copiii lui Dumnezeu este o mare mangaiere ca Dumnezeu le cunoaste intristarea,lacramile ascunse si necazurile. Calea credintei in aceasta lume este o cale presarata cu greutati si necazuri.

Dar Dumnezeu si Tatal nostru este un Dumnezeu al dragostei si milei. El se gandeste tot timpul la copiii Sai. In Cuvantul Lui citim sa  " aruncam asupra Lui toate ingrijorarile si El Insusi va ingriji de noi."

Cum mai putem oare sa fim nelinistiti sau fara putere cand avem o astfel de imbarbatare?  Putem merge voiosi si plini de incredere spre minunata noastra tinta. De-am primi toata energia pentru a alerga spre tinta noastra cu ochii privind mereu spre Domnul nostru.

Dar lucrul acesta putem sa-l facem daca ne bizuim tot mai mult pe dragostea lui Dumnezeu si Tatal nostru ca si pe dragoste Domnului Isus Hristos. Prin acestea inimile noastre se vor intari tot mai mult.

Dumnezeul nostrul cel Mare care face ranile este si Acela care le vindeca. De-am zidi mai mult increderea noastra in dragostea Domnului Isus si a lui Dumnezeu,Tatal nostru.

Gandurile lui Dumnezeu fata de noi sunt ganduri de dragoste si ganduri de pace.El vrea ca tot timpul sa ne desprindem de gunoaile lumesti, si sa fim mereu cu candele aprinse, ca sa-L asteptam. El este aproape. In curand va veni ca sa intram ca Mireasa la nunta Mielului,in Imparatia lui sfanta.

Noi suntem in mana Aceluia care e nemarginit in dragostea Sa,fara gresala in intelepciunea Sa si fara hotar in puterea Sa si ale carui mijloace de ajutorare sunt nesfarsite. Daca ne mustra sau ne pedepseste,o face, pentru ca ne iubeste si ne vrea binele.

Sa ne aducem aminte tot timpul ca dragostea dumnezeieasca este inteleapta si credincioasa si ea ingaduie amarul pentru folosul si binecuvantarea noastra. { Domnul este aproape 

Niciun comentariu: