~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

luni, 23 noiembrie 2015

NUMAI HARUL



















 
"Sa va faca sa va intariti in putere prin Duhul Lui.(Efeseni 3:16)
"Tu esti slujitorul Meu,Te-am ales si nu te lepad !" nu te teme,caci Eu sunt cu tine; nu te uita cu ingrijorare, caci Eu sunt Dumnezeul tau; Eu te intaresc,tot Eu iti vin in ajutor, Eu te sprijin cu mana dreapta a dreptatii Mele.(Isaia 41:910)


Lois, secretara Dr. Robert Schuller s-a luptat cu cancerul timp de cinsprezece ani si toti acesti ani,ea L-a slujit pe Dumnezeu cu credinciosie .Schuller scrie:"Nu cred ca am intanlit o persoana mai curajoasa ,in unele zile era atat de bonlava...numai sa coboare din pat ii solicita toata puterea pe care o mai avea!

Se rostogolea din pat in mod voit ,mergea in patru labe pana la baie, se prindea de chiuveta si se tragea in sus.Se caznea sa se imbrace,se tara pana la bucatarie ,bea putina apa,manca o felie de paine prajita isi cauta poseta si se ducea la usa.

Cu transpiratiea prelingandu-i-se pe frunte, se uita la sotul ei si spunea:"Ei bine,Ralph,cred ca ma descurc acum".Apoi se urca in masina si conducea pana la biserica.Intotdeauna ajungea inaintea  mea,iar cand ajungeam acolo cu obisnuitul meu salut: Buna dimineata, ce mai faceti?"ea intotdeauna zambea si spunea Splendid!"

Nu am stiut decat dupa inmormantarea ei prin cea trecut.Numai Dumnezeu poate sa-ti daruiasca un astfel de curaj".Biblia spune : potrivit cu bogatia slavei Sale, sa va faca sa va intariti in putere, prin Duhul Lui".
Sunt multe feluri de-a o spune, dar nu la fel de elocvent ca modul in care s-a exprimat Annie Johnson Flint"

El pace iti da cand povara-i prea mare ,Putere revarsa cand lupta e grea, Cu mila te scapa din nenorocire Si harul Sau mare te va mangaia.Aleasa-ndurare e coplesitoare,Mareata-i iubire nu are sfarsit;Caci bogatiile Sale din ceruri Revarsa, revarsa El neobosit.

Cand cazi ostenit iar grijile vietii, izvorul puterii ti-au secatuit,Astept-ajutorul promis in Scriptura :Tarie si har pentru cel obosit!"~ Cuvantul lui Dumnezeu pentru astazi~


Niciun comentariu: