~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

duminică, 4 octombrie 2015

EL NE CURATESTE




















"De aceea si poate sa mantuiasca in chip desavarsit pe cei ce se apropie de El,pentruca traieste pururea ca sa mijloceasca pentru ei."9Evrei 7:25)

Picioarele noastre se murdaresc mereu .Traim intr-o lume care ne murdareste picioarele,firea noastra pacatoasa inca se arata,iar Satana si lumea actioneaza asupra ei.Care este consecinta?Mintea ni se pateaza deseori.

Dar nici vorba ca vina pacatelor noastre sa se mai intoarca inaintea lui Dumnezeu;acest lucru nu mai poate avea loc. Domnul Hristos este pentru totdeauna inaintea Lui pentru noi si sangele Lui este acum in locul undea au fost vazute pacatele noastre.

Dar pacatul nostru si vina lui ne pateaza,ne tulbura,intuneca slava la care santem chemati,intrerupe comuniunea noastra cu Dumnezeu si binecuvantarile partasiei cu Domnul Hristos si cu Tatal,

Dar,deoarece avem aceeasi parte cu Domnul Hristos,El nu inceteaza sa ne spele picioarele.In ce fel le spala? Inlaturand din mintea si constiinta noastra orice lucru care intrerupe comuniunea cu Dumnezeu si binecuvantarea Sa.El ne aduce iar in comuniunea, care nu poate fi desfiintata,cu Sine Insus si cu Tatal

El ne aduce iar in situatia sa intelegem ca suntem vazuti in El si ne face in stare sa ne bucuram de acest fapt.Si in felul acesta ,El mereu ne spala picioarele.

Nu se poate sa venim in contact cu raul si sa nu ne murdarim.Cine s-ar putea atinge de smoala si sa nu se murdareasca? Dar aceste lucruri nu ne clintesc din locul nostru ceresc in Domnul Hristos,nici nu schimba titlul nostru de preoti pentru Dumnezeul si Tatal Sau.

Domnul Hristos ne spala picioarele ,inlatura pata din mintea si constiinta noastra,ne scapa de puterea acestor lucruri care aduc murdarie.Si noi ne bucuram iar de o partasie deplina cu El,in locul preasfant in care Dumnezeu ne-a inviat si ne-a asezat impreuna cu Domnul Isus Hristos.~J.N.DARBY~
`

Niciun comentariu: