~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

marți, 22 septembrie 2015

TU ESTI CANALUL LUI DUMNEZEU


















"Dumnezeu este Acela care lucreaza in voi,"(Filipeni 2:13)
"Caci noi suntem impreuna lucratori cu Dumnezu. (1Corinteni 3:9)

Tubul si teava sunt fagasuri prin care lucruri precum apa si electricitatea se misca dintr-un punct in altul,si tu esti un asemenea canal spre Dumnezeu! Ai fost creat sa fi un canal prin care Isus Hristos Insusi curge liber.

Dumnezeu te-a ales sa fii "agentul schimbarii"pe pamant. In rugaciunea"Tatal nostru" (Matei 6:10),textul original din greaca spune: "Vie Imparatia Ta, faca-se voia Ta".Domnul Isus nu mai este printre noi in mod fizic, dar El ne-a dat mandatul Sau noua , impreuna cu puterea de care avem nevoie pentru a-l indeplini.

Cu alte cuvinte,se va indeplini prin tine.Dumnezeu a promis:"Orice loc pe care-l va calca talpa piciorului vostru ,va fi al vostru"(Deuteronom 11:24).Noi aducem influienta si benificiile imparatiei lui Dumnezeu oriunde mergem.

Problema este ca "receptoarele " noastre nu functioneaza totdeauna .Este nevoie de credinta pentru a auzi intr-adevar instructiunile lui Dumnezeu,la fel cum este nevoie de credinta sa credem ca o unda radio invizibila trece prin sufrageria noastra.Pentru ca avem incredere in acea realitate, ne conectam la ea,receptam si transmitem.

Oamenii de stiinta ne spun ca cel mai bun conductor metalic este aurul .Conform Bibliei, "Incercarea credintei voastre,cu mult mai scumpa decat aurul"(1Petru1:7) Anumite obstacole ne pot bloca abilitateade a recepta si de a fi canale ale lui Dumnezeu.

Daca inimile noastre sunt impetrite ,"antenele noastre au cazut sau daca nu suntem constienti de receptorii pe care-i avem ,trecem prin viata fara a benificia de puterea pe care ne-a dat-o Dumnezeu.

Trebuie sa fim plini de  Cuvantul lui Dumnezeu si cel mai important, sa petrecem timp in intimitate cu Domnul pentru a fi canalele lui Dumnezu. ~Bob GASS~

Niciun comentariu: