~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

joi, 17 septembrie 2015

NOI AVEM TOTUL DEPLIN IN EL


















"In El avem rascumpararea,prin sangele Lui,iertarea pacatelor, dupa bogatiile harului Sau ,pe care la raspandit din belsug peste noi,prin orice fel de intelepciune si de pricepere .(Efeseni1:7-8)
  
"Caci in El locuieste trupeste toata plinatatea Dumnezeirii.Voi aveti totul deplin in El."(Coloseni2:9-10)

Toate calitatile Domnului Hristos ca Dumnezeu si ca om sant la indemana noastra.In aceasta desavarsire care este El, noi avem totul deplin.

Aceste insusiri, El nu ni le da direct; El face insa ca ele sa slujeasca spre binele nostru.Atotputernicia
Sa, atotstiintaSa, atotintelepciunea Sa si totala Sa stare de fata vor fi in miscare ca sa ne ajute.

Harul si credinciosia Sa,nesfarsita dragoste si puterea Sa nemarginita,aceste insusiri, care sant stalpii  mantuirii ne sant date ca mostenire vesnica.  Toata duiosia Mantuitorul nostru, toata puterea bratului Sau ,toate bucuriile cununii Sale sant pentru noi.

Hristos in intregime, cu carecterul Sau adorabil de Fiu al lui Dumnezeu ni S-a daruit pentru cel mai mare bine al nostru.Intelepciunea Sa ne va carmui, cunostinta Sa ne va invata, puterea Sa ne va apara, neprihanirea Sa ne va garanta pentru noi, dragostea Sa ne va incalzi si ne va imbarbata.

Tot muntele de comori al lui Dumnezeu ne este accesibil, ca sa scoatem comori ascunse din minele Sale.
"Toate aceste lucruri sant ale voastre ", da, toate! Oh! ce dulce este sa avem pe Domnul Isus , sa ne indreptam totdeauna spre El, cu o incredere deplina, sa- I cerem ceea ce ne-a fagaduit si ceea ce in dragostea Sa este totdeauna gata sa ne dea.~G.H.SPURGEON~

Niciun comentariu: