~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

miercuri, 15 aprilie 2015

O FATA STRALUCITOARE





























Aron si toti copiii lui Israel s-au uitat la Moise ,si iata ca pielea fetei lui stralucea...(Exod 34:30)

In cartea sa "Putere pentru viata crestina",Ethel Wilcox reda o povestire foarte interesanta.Cu ani in urma ,Taylor Smith,un cleric din Anglia, a fost invitat sa vorbeasca la centenarul Conferintei Biblice Moody din Chicago.

Cand a sosit ,Smith si-a pierdut vocea si n-a mai putut vorbi decat in soapta .Convins ca era acolo din voia lui Dumnezeu,s-a hotarat sa vorbeasca totusi in ciuda handicapului .

Vocea sa n-a fost auzita mai departe de primele randuri ale audientei .La terminarea serviciului ,a venit la el un om care statuse la balcon si i-a spus:Nu am auzit absolut nimic din ce ati spus,dar v-am urmarit fata si vreau si eu sa devin crestin!"

 Ethel Wilcox a facut urmatorul comentariu: "Istoria aceasta este doar una dintre multele altele care au depus marturie despre radierea cereasca a fetei acestui om a carei fata reflecta gloria vietii sale interioare,caracterul lui Cristos.

Si minunea este ca Duhul doreste sa faca acelasi lucru cu fiecare dintre noi".

Atunci cand noi crestinii ne facem constant timp sa meditam la Cuvantul lui Dumnezeu ,sa avem comuniune cu El in rugaciune,si cand cautam sa-I ascultam poruncile ,acest lucru se va vedea pe fetele noastre.

Duhul Sfant ne da dorinta sa crestem in asemanarea lui Cristos.Exista o pace sfanta ,o dumnezeiasca incredere ,o multumire interioara care apartine numai celor ce traiesc in permanenta in prezenta lui Dumnezeu.

Este adevarat ca nu orice om cu infatisare radioasa e crestin .Dar toti crestinii ar trebui sa reflecte lumina pura care ii atrage pe pacatosi la Evanghelie.~R.W.D.~

"In El era viata ,si viata era lumina oamenilor.Lumina lumineaza in intuneric,si intunericul n-a biruit-o.Lumina aceasta era adevarata Lumina ,care lumineaza pe orice om,venind in lume.(Ioan 1:4,5,9)

Niciun comentariu: