~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 13 martie 2015

ISUS HRISTOS-SOARELE INIMILOR NOASTRE





















"Caci Domnul Dumnezeu este un soare si scut,Domnul da indurare si slava si nu lipseste de nici un bine pe cei ce duc o viata fara prihana."(Psalmul 84:11)

Renumitul poet englez Altferd Tennyson a primit in vizita un oaspte ales.Amandoi s-au plimbat prin gradina bine ingrijita a poetului si au discutat despre diferite lucruri.

Deodata ,oaspetele s-a oprit in fata unui strat de flori mirositoare."Am vrut de mult sa va intreb ,ce credeti despre Isus Hristos?

Poetul nu a raspuns imediat.Privirea lui era indreptata spre un trandafir si aratand spre aceasta,a spus: "Ceea ce este soarele pentru aceasta floare ,aceea este Domnul Isus pentru mine .

El este Soarele sufletului meu;fara El nu mi-as putea inchipui viata.Acelasi gand este exprimat in versetul de astazi .

Desi viata autorilor acestui psalm (fiii lui Core)a fost deseori grea,ei ii considera fericiti pe cei care isi pun taria
in Dumnezeu, in a caror inima locuieste increderea.

Astfel de oameni prefac valea plangerii intr-un loc plin de izvoare.Daca ne indreptam privirea spre Dumnul si daca El este Soarele inimilor noastre,atunci si noi putem fi incurajati in incercari.~Samanta buna~

"Binecuvantat sa fie Dumnezeu ,Tatal Domnului nostru Isus Hristos,Parintele indurarilor si Dumnezeul oricarei mangaieri care ne mangaie in toate necazurile noastre.

,pentru ca ,prin mangaierea cu care noi insine sintem mangaiati de Dumnezeu ,sa putem mangaia pe ceice se afla in vreun necaz,"(2 Corinteni 1:3)

Niciun comentariu: