~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

duminică, 8 martie 2015

CAND AI PASIUNE





















"Caci dragostea lui Hristos ne strange ;fiindica socotim ca,daca Unul singur a murit pentru toti,toti deci au murit.Si El a murit pentru toti, pentru ca cei ce traiesc ,sa nu mai traiasca pentru ei insisi ,ci pentru Cel ce a murit si a inviat pentru ei.(2Corinteni 5:14-15)

Doresti tu bunatatile lui Dumnezeu pentru viata ta? Nu calea spre confort te va duce acolo,ci calea jertfirii.Nu este usor sa te trezesti devreme cand altii dorm pentru a te pregati pentru provocare.

Asemenea Domnului Isus in Gradina Ghetsimani ,vei vedea ca este greu sa gasesti oameni dispusi sa fie alaturi de tine in vremurile de incercare.Dar nu poate exista slava fara pregatire!

Toti ne dorim succes ,dar nu toti putem face fata ;unii prefera linistea .Nu le place critica si nu suporta presiunea .

Dar daca esti genul de om care nu se multumeste sa stea deoparte ,urmeazati visul !Daca ai pasiune ,pretul nu te va opri.Oamenii plini de pasiune sunt atrasi si impinsi spre scop.(2 Corinteni 5:14)

In unele zile iti vor curge lacrami din ochi si vei avea noroi sub unghii,dar in ciuda zgarieturilor si vanatailor ;vei dobandi o bucurie care te va face sa canti la miez de noapte ca Pavel si Sila si un simt al misiunii care te va face sa strigi ca Isaia :"Iata-ma trimite-ma "! (Isaia 6:8)

Nimeni nu a zis ca este usor . In unele zile tot ce vei putea face este sa stai in picioare !Cand ai impresia ca nu poti face un pas ,ramai in picioare .Gandeste-te ca o zi nu dureaza la nesfarsit.

Nu renunta si nu te da batut .Musca-ti buzele ,gusta-ti lacramile si bizuieste-te pe ceea ce ti-a promis Dumnezeu.Si tine minte ,nu actiona prin propiile tale forte:" Iata la ce lucrez eu ,si ma lupt dupa lucrarea puterii Lui ,care lucreaza in mine. (Coloseni 1 :29 )~Bob GASS~

"Voi sa mergeti dupa Domnul,Dumnezeul vostru ,si de El sa va temeti ;poruncile Lui sa le paziti;
de glasul Lui sa ascultati ;Lui sa-I slujiti ,si de El sa va alipiti. (Deuteronom)



Niciun comentariu: