~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

duminică, 31 august 2014

APASAREA EXTERIOARA



















"Nu voi M-ati ales pe Mine ;ci Eu v-am ales pe voi ;si v-am randuit sa mergeti si sa aduceti roada ,si roada voastra sa ramana,pentru ca orice vetii cere de dela Tatal ,in Numele Meu sa va de."(Ioan 15: 16)

"Caci n-am avut de gand sa stu intre voi altceva decat pe Isus Cristos si pe El rastignit.!(Corinteni 2:2)
Caci noi sintem impreuna lucratori cu Dumnezeu ..."1Corinteni 2:9"

Un lucrator crestin trebuie sa invete cum sa fie un om nobil al lui Dumnezeu in miljocul unei multimi de lucruri lipsite de noblete .Nu spune niciodata :"O, daca as fi inalta parte ! "

Toti oamenii lui Dumnezeu sunt oameni obisnuiti ,care au fost facuti extraordinari prin materialul pe care El li l-a dat.Daca nu avem materialul potrivit in mintea si inima noastra .nu-l vom fi folositori lui Dumnezeu.

Nu suntem lucratori pentru Dumnezeu pentru ca asa am ales noi .Multi oameni aleg deliberat sa devina lucratori ,dar in ei nu se gaseste nimic din materialul harului atotputernic al lui Dumnezeu ,nimic din Cuvantul Sau atotputernic.

Inima ,mintea si sufletul lui Pavel au fost intregime umplute cu marele scop al lucrarii pe care Domnul Isus Cristos a venit s-o faca ;el n-a pierdut niciodata din vedere acest lucru unic.Noi trebuie sa ne confrutam cu adevarul esential: "Caci n-am avut de gand sa stiu intre voi altceva decat pe Isus Cristos si pe el rastignit."
(1Corinteni 2;2)

"Eu v-am ales ..." (Ioan 15:16 Fa din aceste cuvinte un motto minunat in crezul tau Nu tu L-ai ales pe Dumnezeu ci El te-a ales pe tine .Dumnezeu lucreaza indoind,frangand ,modeland ,facand cu noi ceea ce crede de cuvinta .

Nu stim de ce a ales sa lucreze asa;dar stim ca El lucreaza avand un singur scop- ca sa poata spune :"Acesta este omul Meu ". Trebuie sa stam la dispozitia lui Dumnezeu astfel incat El sa poata aseza si pe alti oameni pe Stanca ,asa cum ne-a asezat pe noi

Nu alege niciodata sa devii lucrator ,dar, daca Dumnezeu iti adreseaza aceasta chemare ,vai de tine daca te abati la dreapta sau la stanga ! El va face cu tine ceea ce n-a facut niciodata inainte de a te fi chemat ;va face cu tine ceea ce nu face cu alti oameni.Lasa-L sa te modeleze asa cum doreste El.
~Oswald Chambers~

Niciun comentariu: