~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

sâmbătă, 19 iulie 2014

MA RIDIC DIN RUINE

















"Cine ne va desparti pe noi de dragostea lui Hristoe?Necazul, sau stritorarea ,sau prigonirea,sau foametea ,sau lipsa de imbracaminte ,sau primejdia sau sabia?(Romani 8:35)

Dumnezeu nu-l scuteste pe om de necazuri;El promite "Voi fi cu el in stramtorare".Nu conteaza ce fel de necazuri si ce forme cumplinte pot lua acestea in viata unui om,nici unul dintre ele nu pot sa-l scoata din relatia lui cu Dumnezeu.

Noi suntem "mai mult decat invingatori" in toate aceste lucruri.Pavel nu se refera la lucruri imaginare ,ci la lucruri care sunt cumplit de reale ;si el spune ca suntem mai mult decat invingatori in mjlocul lor ,nu prin ingeniozitatea noastra sau prin curajul nostru sau prin orice alceva ,ci numai prin faptul ca nici unul dintre ele nu afecteaza relatia noastra cu Dumnezeu in Isus Cristos .

Pe drept sau pe nedrept ,suntem acolo unde suntem ,exact in situatia in care ne aflam Imi pare rau pentru crestinul in ale carui imprejurari nu se afla nimic in ceea ce el nu ar dori.

"Necazul...? Necazul nu este niciodata un lucru nobil;dar oricum ar fi necazul -istovitor,iritant sau extenuant ,el nu este in stare sa ne desparta de dragostea lui Dumnezeu.Nu lasa niciodata ca grijile sau necazurile sa te desparta de dragostea lui Dumnezeu.


"Dumnezeu este marele Creator ,El permite dificultatilor sa vina in viata ta pentru a vedea daca poti trece cum trebuie peste ele -" cu Dumnezeul meu sar peste zid ".Dumnezeu nu te va scuti niciodata de cerintele pe care le presupune calitatea de fiu sau fiica a Lui.Petru spune: "nu va mirati de incercarea de foc care este in mijlocul vostru ".

Fii la inaltimea situatiei ;fa ce iti cere incercarea .Nu conteaza cat te doare ,atat timp cat aceasta Ii da lui Dumnezeu ocazia sa Se manifeste ...~Oswald Chambers~

"Totusi in toate aceste lucruri noi suntem mai mult decat biruitori ,prin Acela care ne-a iubit....nici inaltimea ,nici adancimea,nici o alta faptura nu vor fi instare sa ne desparta de dragostea lui Dumnezeu care este in Isus Hristos ,Domnul nostru.(Romani 8:37-39)

Niciun comentariu: