~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

luni, 7 iulie 2014

CONCENTREAZA-TE ASUPRA VIITORULUI!


"Eu, Eu  sint Domnul ,si afara de Mine nu este niciun Mantuitor! (Isaia 43:11)


"Nu va mai ganditi la ce a fost mai inainte ,si nu va mai uitati la cele vechi! "

"Iata voi face ceva nou ,si-i gata sa se intample :sa nu-l cunoaste voi oare ?voi face un drum."( Isaia43:18-19)


"Eu voi merge inaintea ta ,voi netezi drumurile muntoase ,voi sfarama usile de arama ,si voi rupe zavoarele de fier.(Isaia45:2)"

Trebuie sa iti dai seama ca nu Dumnezeu este Cel care iti reaminteste  trecutul1Cuvantul Sau spune:"Eu ,Eu iti sterg faradelegile ,pentru Mine ,si nu-Mi voi  mai aduce aminte de pacatele tale"(Isaia 43 :25) Daca Satana iti tot aduce in minte trecutul ,o face pentru ca nu are nimic nou cu care sa te atace.

Tot ceea ce poate el sa faca este sa reinvie Vechile amintiri si sa rearanjeze vechile imagini in incercarea de a te descuraja,Nu-l lasa!Concentrarea asupra zilei de maine te va ajuta sa depasesti ziua de astazi .Cuvantul lui Dumnezeu spune: Nu va mai uitati la cele vechi !Iata voi face ceva nou,gata sa se intample :sa nu-l cunoasteti voi oare?voi face un drum "(Isaia 43-18-19) Dumnezeu va face o cale pentru tine!

Cat este de sigur faptul ca Faraon si Irod au incercat sa stearga de pe fata pamantului toti bebelusii baieti pentru a ajunge la Moise si Isus ,pe atat este si faptul ca Satana va face orice pentru a te impedica sa-ti implinesti destinul .Lupta se da mereu pentru viitorul tau!

"De unde sa incep ? Intrebi tu .Vorbeste cu Dumnezeu :cere-I sa-ti arate o lucrare care se naste din nefericirea in care te gasesti.El poate aduce vindecare altora prin durerea pe care o experimentezi .Asa ca analizeaza lucrurile prin care treci,apoi intreaba-L pe Dumnezeu la ce te pricepi.

Oameni cu inima zdrobita sunt cei care vor deveni maestri ai alinarii !Incepe sa privesti la "Capetenia si Desavarsirea credintei noastre "(Evrei 12:2"si vei fi capabil sa induri circumstantele prezente!~Bob GASS~

"Ganditi-va cu atentie la Cel Ce a indurat o astfel de impotrivire fata de El Insusi din partea pacatosilor,ca sa nu va lasati descurajati si sa nu renuntati."(Evrei 12:3)NTR




Niciun comentariu: