~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

miercuri, 13 aprilie 2011

DUMNEZEU SE INGRIJESTE DE NOI

"Daca astfel imbraca Dumnezeu iarba de pe camp, care astazi este ,dar maine va fi aruncata in cuptor, nu va va imbraca El pe voi, putin credinciosilor?" (Matei 6:30)

Ti s-a parut si tie vreodata ca Dumnezeu nu Se intereseaza de tine? Probabil fiecare dintre noi a gandit asa. Astfel de ganduri apar cand uitam ca Dumnezeu poarta de grija de toate, pentru fiecare detaliu din marele univers .

Cum l-ar putea uita pe unul din copiii Sai,pe care i-a rascumparat cu pretul vietii si al sangelui propiului Sau Fiu preaiubit? Este imposibil!

Dumnezeu tine stelele ,soarele si luna in mana Sa. El drijeaza vanturile. Mainile Sale sunt intinse si tinuturi uriase,in care nu locuiesc oameni. El ingrijeste de copacii de pe marginea drumului ,pe care nu-i uda si nu-i ingrijeste nimeni. El face sa creasca flori, pentru ca sa ne bucuram. El poarta de grija pasarilor si animalelor .

Domnul Isus a spus odata ca nici macar o vrabie nu este uitata de Dumnezeu. Daca ne gandim la numarul urias de vrabii din orasele si satele noastre si ca nici una nu cade la pamant fara voialui Dumnezeu, atunci recunoastem cat de mult poarta El de grija copiilor Sai!

Dumnezeu se intereseaza de noi! El se intereseaza de viata noastra si ne ofera perspectiva unui viitor minunat la El. Dumnezeu are pentru viata fiecarui copil al Sau un plan. L-am rugat sa ne conduca dupa acest plan si sa ne ajute sa luam hotararile corecte? Sa ne incredem mai mult in Cel ce se intereseaza de noi!


Niciun comentariu: